UUTISIA

 

Kuulumisia ja uusia julkaisuja:

2025:

Valmisteilla: kirja mustikasta yhteistyössä prof. Laura Jaakolan kanssa, julkaisu keväällä 2026


Valmisteilla: kirja vakoilusta ja vakoilijoista keskiajalla, julkaisuajankohta avoin.

Esitelmä "Kalman karamellit" -kirjani teemoista ja keskiajan myrkkymurhista TG-klubin kokoontumisessa 8.10.2025, professori Anu Hopia kirjoitti siitä mainion tiivistelmän Molekyyligastronomia-blogiinsa, ks. Ruoka - riskeistä rikoksiin, Tieteellis-gastronominen ruokaklubi, syksy 2025

Luento: Magic in Late Medieval Society and Culture, Aaalto-yliopisto, Espoo, 18.3.2025.

Esitelmä: Jogurtti keskiajalla, Titeteellis-gastronominen ruokaklubi, Helsinki, Turku, Seinäjoki, 2.4.2025.

2024:

Julkaisu lokakuussa: Kalman karamellit ja muita keskiajan murhatapauksia. Kustantaja: Docendo.

2023:

Kesäkuu, maksullinen sisältö julkaistu: Routledge Resources Online - Medieval Studies

The Medieval Kitchen -teoksen japaninkielinen käännös julkaistu. Kustantaja: Hara Shobo, Tokio.

2022:

Syksy, Freemium-julkaisu: Routledge Resources Online - Medieval Studies

2021:

Päätoimittaja hankkeessa The Routledge Medieval Encyclopedia / Routledge Resources Online - Medieval Studies

The Medieval Kitchen -teos ilmestyi kiinaksi, julkaisija SASS (Shanghai Academy of Social Sciences).

2020:

Animals and Hunters -teoksesta (julk. Routledge) ilmestyi pehmeäkantinen versio.


♦ ♦ ♦

 

 

img_3911pak-1.jpg

 

Metsästyshaukka Warwickin linnassa. Kuva: H.K. 2010.