UUTISIA
Kuulumisia ja uusia julkaisuja: 2025: Valmisteilla: kirja mustikasta yhteistyössä prof. Laura Jaakolan kanssa, julkaisu keväällä 2026
Esitelmä "Kalman karamellit" -kirjani teemoista ja keskiajan myrkkymurhista TG-klubin kokoontumisessa 8.10.2025, professori Anu Hopia kirjoitti siitä mainion tiivistelmän Molekyyligastronomia-blogiinsa, ks. Ruoka - riskeistä rikoksiin, Tieteellis-gastronominen ruokaklubi, syksy 2025 Luento: Magic in Late Medieval Society and Culture, Aaalto-yliopisto, Espoo, 18.3.2025. Esitelmä: Jogurtti keskiajalla, Titeteellis-gastronominen ruokaklubi, Helsinki, Turku, Seinäjoki, 2.4.2025. 2024: Julkaisu lokakuussa: Kalman karamellit ja muita keskiajan murhatapauksia. Kustantaja: Docendo. 2023: Kesäkuu, maksullinen sisältö julkaistu: Routledge Resources Online - Medieval Studies The Medieval Kitchen -teoksen japaninkielinen käännös julkaistu. Kustantaja: Hara Shobo, Tokio. 2022: Syksy, Freemium-julkaisu: Routledge Resources Online - Medieval Studies 2021: Päätoimittaja hankkeessa The Routledge Medieval Encyclopedia / Routledge Resources Online - Medieval Studies The Medieval Kitchen -teos ilmestyi kiinaksi, julkaisija SASS (Shanghai Academy of Social Sciences). 2020: Animals and Hunters -teoksesta (julk. Routledge) ilmestyi pehmeäkantinen versio. ♦ ♦ ♦
Metsästyshaukka Warwickin linnassa. Kuva: H.K. 2010. |


